Produkter
Vi gör getost och mese i vårt gårdsmejeri. Dessa produkter brukar vi ha:
Getmese, bredbar i burk, 200g och 300g, som fick guld på sm i mathantverk 2013 och två silver innan dess 2010 och 2011.
Färsk getost, en skivbar osaltad och olagrad getost som kan användas på mesemackan eller i kaffet.
Källarlagrad getost, en halvhård opastöriserad getost med blommande yta lagrad traditionellt i jordkällare.
Lagrad Getost, en halvhård getost med vitmögelyta.
Vällagrad getost, samma som ovan men lagrad mer än 6 månader, ibland över året.
Meåforspucken, en rund mjukare getost av camemberttyp med vitmögelyta.
Getfeta, en smulig salladsost inlagd i saltlake gjord på egen vassle. Endast på beställning.
Meålloumi, en ost som går att grilla och steka som en Halloumi inlagd som ovan.
Getricotta, en smulig färskost gjord på albuminet, görs i små mängder på beställning.
Kaffehjärtat, en färsk gnisslig getost som passar bra i kaffet.
Köttdetaljer som fransyska, tunga och lever från nöt finns också ibland.